Informatie voor ouders

 
Heeft uw zoon of dochter door ernstige gedrags- of psychiatrische problemen bijzondere begeleiding nodig, dan is het vinden van de juiste school een hele opgave. U wilt dat uw kind zoveel mogelijk leert en tegelijk de structuur en veiligheid krijgt die het zo hard nodig heeft.

De openbare scholen van Mulock Houwer bieden goed onderwijs voor jongeren vanaf de basisschoolleeftijd tot aan de volwassenheid. Elke locatie heeft een eigen specialisme.

Het accepteren van de jongeren staat centraal. De leraren zoeken naar de mogelijkheden van iedere leerling. De leerlingen krijgen wat ze nodig hebben en gaan daardoor vaak weer met plezier naar school.

Sommige leerlingen blijven maar een beperkte periode op de Mulock Houwer en vervolgen hun schoolloopbaan op een reguliere school zodra dat weer mogelijk is. Anderen blijven tot en met het behalen van een diploma of volgen een arbeidstraining tot er een baan is gevonden.

Laatste Nieuws

24-11-2017 | Locatie: De Tinne
Deze website is verouderd en wordt niet meer bijgewerkt. De juiste informatie kunt u vinden op www.axiacollege.nl

Foto's vanuit onze locaties

Aandacht voor hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Sluiten

Hier wordt gebouwd aan een nieuwe school voor voortgezet speciaal onderwijs!

Leerlingen in het voorgezet speciaal onderwijs zijn binnenkort van harte welkom op de vernieuwde vso-school van de Onderwijsgroep Amersfoort. Met ingang van 1 augustus 2017 brengen wij alle kennis en ervaring van Mulock 2000, De Tinne en Fornhese bij elkaar in één nieuwe school met drie afdelingen: een afdeling voor vmbo-b, vmbo-k en Arbeid en de onder- en bovenbouw van vmbo-t, havo en vwo.

Om uw kind aan te melden, kunt u contact opnemen met de Dienst Speciaal Onderwijs via info@dienstspeciaalonderwijs.nl of 033 – 461 99 42.

Meer informatie vindt u tijdelijk nog via